Pimem
Jordi Mora ha sido elegido por tercera vez presidente de PIMEM convirtiéndose así en el dirigente que más veces ha ostentado este cargo.
El PI
El Pi-Proposta per les Illes Balears assegura que el PP té l’oportunitat i el deure de treure i rompre tots els pactes amb VOX.
PP
Sandra Fernández: "Ha quedado demostrado que la decisión de no incluir a Vox en el Govern fue la más acertada, la gestión queda intacta"
PP
La portaveu popular en la institució insular insisteix que "continuem treballant amb total tranquil·litat i normalitat pels mallorquins i mallorquines".
Associació Memòria de Mallorca
Davant les notícies aparegudes a premsa, exigim, amb caràcter urgent la retirada del suport a la proposició de llei de Vox sobre la derogació de la llei de Memòria.
STEI Intersindical
Això inclou punts com el Pla Pilot i l’Oficina de Garantia de la Llibertat Lingüística.
VOX Baleares
Toni Gili, portavoz de VOX, señala que el PP, una vez más ha aceptado las imposiciones Pedro Sánchez, que perjudicaran la seguridad ciudadana de nuestra isla.
Consell de Mallorca
Se trata de dos líneas de subvenciones dedicadas al fomento de la artesanía de Mallorca y para inversiones.
Santanyí
L'Ajuntament de Santanyí disposa d'una nova grua municipal, una inversió que ha tingut un cost total de 92.444 euros.
Idealista
Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Manresa y Sabadell se encuentran entre las 10 poblaciones con mayor demanda relativa
Página 1 de 1119
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

Ha habido un Pleno ordinario en Manacor y la mayoría de ediles han votado a favor de celebrar como festivo el día de Sant Jaume, patrón de la ciudad, y pasa a ser laboral el día de Sa Berena, que opina usted al respecto?.

A favor de Sant Jaume
A favor de Sa Berena.