Des de la formació política s’entén que les lleis urbanístiques s’han de complir
UM demana al Govern de les Illes Balears preferència per als ciutadans en les mesures de regularització extraordinària de construccions fora d’ordenació
Pensam que no és el mateix una persona que ha comprat un terreny per especular que una família que fa generacions que té una propietat i l’ha anat arreglant amb el temps” explica Nicolau.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/05/2024 - 08:20:00
Damià Nicolau afegeix que “els percentatges a cobrar segons l’any de la legalització s’haurien de poder cobrar al llarg dels anys amb contribucions especials de manera que els ajuntaments no hagin d’afegir aquests imports

UNIÓ MALLORQUINA demana al Govern de les Illes Balears preferència per als ciutadans en les mesures de regularització extraordinària de construccions fora d’ordenació. La formació nacionalista considera que els ciutadans de la nostra terra “han de tenir preferència i facilitat per dur a terme la regularització” Unió Mallorquina reclama al Govern Balear que sigui valent i apliqui mesures correctores i de preferència per als ciutadans de les Illes Balears.

Des de la formació política s’entén que les lleis urbanístiques s’han de complir però davant aquestes situracions d’irregularitat i, sobretot, de propietats on ja no es pot restablir la legalitat, s’hi ha de donar una solució sempre pagant les corresponents sancions. En aquest sentit, Damià Nicolau, portaveu de la formació explica que “entenem que els mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterencs han de tenir més facilitats per regularitzar la situació de les seves propietats que qualsevol altre ciutadà; no volem que qualsevol persona que acaba d’arribar pugui gaudir dels mateixos beneficis que nosaltres”.

En aquest sentit, Damià Nicolau, portaveu de la formació explica que “entenem que els mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterencs han de tenir més facilitats per regularitzar la situació de les seves propietats

“Pensam que no és el mateix una persona que ha comprat un terreny per especular que una família que fa generacions que té una propietat i l’ha anat arreglant amb el temps” explica Nicolau. Una de les mesures que proposen des del partit és que “per exemple, també s’haurien de poder destinar aquests ingressos addicionals que tendran els ajuntaments a ajusts per a l’adquisició de primer habitatge per als joves dels nostres pobles i ciutats” diu Nicolau.

A més a més, el portaveu, Damià Nicolau afegeix que “els percentatges a cobrar segons l’any de la legalització s’haurien de poder cobrar al llarg dels anys amb contribucions especials de manera que els ajuntaments no hagin d’afegir aquests imports a romanent de tresoreria i ho puguin programar com a ingressos amb partides específiques per a les inversions que considerein oportunes incloses en el decret”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Catalina
Quines beneitures que deis. Aau fora
Arruix
I els que som mallorquins d’arrel i a més tenim una bona perdiu, no tenim més preferència?