12 estudiants rebran fins a 300 € perquè s’han de traslladar a 20 km
Prop de cent estudiants es beneficien de les subvencions al transport escolar Portocolom, Cas Concos o s’Horta, Felanitx, etc, destina un total de 38.000 €
Felanitx estan destinades als estudiants que cursen batxillerat o cicles formatius de grau mitjà o superior a un centre docent públic o concertat, fora del terme municipal
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/07/2024 - 03:39:00
Marina Obrador, regidora d’Educació ha manifestat que “aquesta és una mostra més de l’aposta del govern municipal per l’educació dels joves de Felanitx.

Prop de cent estudiants es beneficien de les subvencions al transport escolar. L’Ajuntament de Felanitx hi destina un total de 38.000 €. Fins a 98 estudiants del terme municipal de Felanitx es beneficien enguany de les subvencions per al transport escolar 2024. Així, 12 estudiants rebran fins a 300 € perquè s’han de traslladar a 20 km i 86 en rebran 400 cadascun perquè el seu lloc de residència està a més de 20 km del centre on duen a terme els cursos.

Marina Obrador, regidora d’Educació ha manifestat que “aquesta és una mostra més de l’aposta del govern municipal per l’educació dels joves de Felanitx. Creim certament que ha de ser una educació inclusiva i accesible per a tothom i aquesta ajuda fa que les famílies no tenguin una càrrega tan gran en l’aspecte del trasnport”. “Que gairebé 100 estudiants del nostre municipi s’hagin pogut beneficiar d’aquesta ajuda posa de relleu el bon acolliment que té aquesta proposta que any darrera any posa en marxa el Consistori felanitxer”, conclou Obrador.

“Que gairebé 100 estudiants del nostre municipi s’hagin pogut beneficiar d’aquesta ajuda posa de relleu el bon acolliment que té aquesta proposta que any darrera any posa en marxa el Consistori felanitxer”, conclou Obrador.

Aquestes beques que atorga l’Ajuntament de Felanitx estan destinades als estudiants que cursen batxillerat o cicles formatius de grau mitjà o superior a un centre docent públic o concertat, fora del terme municipal de Felanitx.

També hi poden optar els estudiants de l’IES Felanitx o al Col·legi Es Lledoner, per l’ensenyament que té concertat, quan el lloc de residència de l’alumne sigui Portocolom, Cas Concos o s’Horta, o a disseminats, quan la distància entre el lloc de residència i el centre docent sigui igual o superior a 5 km sempre que no s’utilitzi el transport públic del Govern Balear.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado