HÀBITS SALUDABLES, DESENVOLUPAMENT PSICOMOTRIU
El Bàsquet Manacor compatarà un any més amb la coordinació d'en Juan Pedro Riera, dia 12 de setembre començarà un nou curs a l'ESCOLETA de bàsquet del nostre Club
ESCOLETA), si voleu conèixer la nostra oferta educativa, horaris i preus no ho dubteu i posau-vos en contacte amb nosaltres mitjançant whatsapp al 694 45 14 55 T'esperam a la pista de bàsquet!!!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/08/2024 - 02:32:00
Si necessitau més informació podeu contactar al 687 62 67 78 (Juanpe) o al 667025063 (Xisco). Agraïm a DE TOT KIDS RESTAURANT&JOCS l'esponsorització a la nostra escoleta!!!

IDIA 12 DE SETEMBRE COMENÇA L'ESCOLETA DEL BÀSQUET MANACOR. Dia 12 de setembre començarà un nou curs a l'ESCOLETA de bàsquet del nostre Club. L'escoleta està oberta per a infants de 3 a 9 anys i es portarà a terme els dimarts i els dijous de les 16:00 a les 17:00 al poliesportiu de La Salle de Manacor. El preu mensual és de 30 euros i el més de SETEMBRE és totalment GRATUÏT L'escoleta del Bàsquet Manacor compatarà un any més amb la coordinació d'en Juan Pedro Riera, mestre d'educació primària i entrenador titulat de bàsquet.

HÀBITS SALUDABLES, DESENVOLUPAMENT PSICOMOTRIU, ESFORÇ, DIVERSIÓ, COOPERACIÓ I AMISTAT seran un dels pilars bàsics de la nostra tasca educativa. Si necessitau més informació podeu contactar al 687 62 67 78 (Juanpe) o al 667025063 (Xisco). Agraïm a DE TOT KIDS RESTAURANT&JOCS l'esponsorització a la nostra escoleta!!!

D'altra banda, tots els i les participants al campus Top Level han pogut berenar de fruita fresca gràcies a TERRACOR. També agraïm la gran tasca de na Maria Estelrich realitzant reportatges diaris

FINALITZA UNA EXITOSA PRIMERA EDICIÓ DEL CAMPUS TOP LEVEL. El passat divendres va finalitzar la primera edició del CAMPUS TOP LEVEL organitzat al nostre club amb la col.laboració d'en Pau Galmés entrenador manacorí que treballa al CB Manyanet les Corts de Catalunya. Al llarg de cinc dies els i les campistes han pogut treballar i millorar de la mà d'entrenadors i entrenadores del FC Barcelona, el Joventut de Badalona, el Femení Sant Andrià, el CB Boet Mataró, el CB Manyanet les Corts i del nostre club. A més el campus va comptar amb la gran tasca en la preparació física de LABORATORI22.

D'altra banda, tots els i les participants al campus Top Level han pogut berenar de fruita fresca gràcies a TERRACOR. També agraïm la gran tasca de na Maria Estelrich realitzant reportatges diaris de fotografia i de vídeo. Finalment, destacar que al llarg de la setmana els entrenadors catalans del campus han oferit xerrades i clínics de formació oberts als entrenadors i entrenadores del nostre club i de la resta de clubs de la nostra illa.

VOL FORMAR PART DEL BÀSQUET MANACOR? T'HO POSAM FÀCIL!. Si voleu que els vostres fills o filles formin part del nostre club i puguin practicar el nostre esport, podeu fer-ho a partir d'aquest mes d'agost. El nostre club està obert en categories federades a nines i a nins a partir de sis anyets (a més de l'ESCOLETA), si voleu conèixer la nostra oferta educativa, horaris i preus no ho dubteu i posau-vos en contacte amb nosaltres mitjançant whatsapp al 694 45 14 55 T'esperam a la pista de bàsquet!!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado