Amb les de Fernández Cela, Inca celebra les seves quartes festes
Fernández Cela: L’Ajuntament d’Inca continua desenvolupant el programa de festes de barriades amb la finalitat d’impulsar la participació ciutadana i contribuir a fer poble
D'aquesta manera, les celebracions començaran dissabte 7 de setembre al carrer Fra Antoni Torrens amb una festa aquàtica infantil i festa de l'escuma, de 10 a 13 hores.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/09/2024 - 06:53:00
21 hores. Finalment, diumenge 8 de setembre, a les 19 hores, se celebrarà l’actuació de Joan Sebastià, organitzada per INCAFÈ. Amb les de Fernández Cela, Inca

Inca celebra les festes de la barriada de Fernández Cela. L’Ajuntament d’Inca continua desenvolupant el programa de festes de barriades amb la finalitat d’impulsar la participació ciutadana i contribuir a fer poble. El batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Antoni Peña; juntament amb els membres de l’Associació de Veïns han presentat el programa d’activitats de les festes de Fernández Cela, les quals se celebraran els dies 7 i 8 de setembre.

«Un any més, preparam les festes de barriada amb moltes ganes i il·lusió amb la finalitat de definir un programa que animi a grans i petits a participar dels actes. Aquestes celebracions ens donen una oportunitat única de compartir una bona estona amb els veïnats i veïnades i gaudir d’uns dies de germanor», assenyala Virgilio Moreno, batle d'Inca.

El plat fort de la jornada serà el sopar a la fresca, que disposarà de servei de torradores per a tothom que s'animi a fer la seva torrada. La vetllada anirà acompanyada de música a càrrec del DJ Carlos Hermos

D'aquesta manera, les celebracions començaran dissabte 7 de setembre al carrer Fra Antoni Torrens amb una festa aquàtica infantil i festa de l'escuma, de 10 a 13 hores. El plat fort de la jornada serà el sopar a la fresca, que disposarà de servei de torradores per a tothom que s'animi a fer la seva torrada. La vetllada anirà acompanyada de música a càrrec del DJ Carlos Hermoso a partir de les 21 hores. Finalment, diumenge 8 de setembre, a les 19 hores, se celebrarà l’actuació de Joan Sebastià, organitzada per INCAFÈ.

Amb les de Fernández Cela, Inca celebra les seves quartes festes de barriada d'aquesta temporada estiuenca. D'aquesta manera, quedaran les festes de barriada d'Es Blanquer, de So Na Monda i de Sant Francesc; que se celebraran consecutivament al llarg dels caps de setmana vinents. «De totes elles, s'espera que l'èxit de participació sigui tan positiu com el de les passades, que han omplert els carrers i places de la ciutat d'inquers i inqueres de totes les edats», destaca el regidor Antoni Peña.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado