Millorarà considerablement l’aspecte i l’accessibilitat d’aquest vial.
Obres de millora i manteniment de l’edifici del Mercat Cobert d’Inca, les actuacions és reparar alguns desperfectes, alhora que es duen a terme tasques de manteniment i reforma
Finalment, està pendent la reforma de la zona de càrrega i descàrrega, ubicada en el carrer Born. Aquesta actuació, que desenvoluparà l’empresa adjudicatària del supermercat
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/09/2024 - 10:25:00
Pel que fa a l’exterior, s’ha millorat i incrementat la il·luminació dels voltants i la plaça del Mercat Cobert, entre altres actuacions que permetran embellir l’espai.

Obres de millora i manteniment de l’edifici del Mercat Cobert d’Inca. L’Ajuntament d’Inca i Mercat d’Inca S. L. realitzen obres de millora i renovació de l’edifici municipal. La finalitat principal de les actuacions és reparar alguns desperfectes, alhora que es duen a terme tasques de manteniment i reforma.

Així doncs, el consistori de la capital del Raiguer ha millorat el tancament interior de l’edifici amb policarbonat per evitar l’entrada d’aigua. D’altra banda, s’ha renovat també el sistema de bombes d'aigües fecals.

L’empresa Mercat d’Inca S. L., per la seva part, ha instal·lat nous caixers automàtics en l’aparcament, que permeten ara ja el pagament amb targeta i diferents dispositius electrònics.

Així mateix, durant les pròximes setmanes s’executaran treballs de manteniment i conservació de la fusteria interior i exterior de l’edifici. De forma paral·lela, ja està en marxa també la instal·lació de càmeres de videovigilància a les diferents plantes de l’edifici. Pel que fa a l’exterior, s’ha millorat i incrementat la il·luminació dels voltants i la plaça del Mercat Cobert, entre altres actuacions que permetran embellir l’espai.

L’empresa Mercat d’Inca S. L., per la seva part, ha instal·lat nous caixers automàtics en l’aparcament, que permeten ara ja el pagament amb targeta i diferents dispositius electrònics. A més a més, s’han habilitat també punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’aparcament.

Finalment, està pendent la reforma de la zona de càrrega i descàrrega, ubicada en el carrer Born. Aquesta actuació, que desenvoluparà l’empresa adjudicatària del supermercat, millorarà considerablement l’aspecte i l’accessibilitat d’aquest vial.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado