https://www.youtube.com/watch?v=Tx79liDpHGU
El músic manacorí Damià Timoner ha llançat el videoclip "LA TORRE", una obra audiovisual carregada de simbolisme i emoció que ja està disponible per a tots els públics a YouTube
"LA TORRE" és molt més que un videoclip, és un homenatge visual i sonor a Manacor, la seva gent i el seu patrimoni. No us perdeu l'oportunitat de viure aquesta experiència única!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/10/2024 - 09:05:00
YouTube. Aquesta peça no només mostra la seva darrera composició musical, sinó que també immortalitza el campanar de Manacor amb imatges que capturen l’essència del poble i el paisatge mallorquí.

Damià Timoner porta el campanar de Manacor al món amb el seu nou videoclip "LA TORRE". El músic manacorí Damià Timoner ha llançat el seu nou videoclip "LA TORRE", una obra audiovisual carregada de simbolisme i emoció que ja està disponible per a tots els públics a YouTube.

Aquesta peça no només mostra la seva darrera composició musical, sinó que també immortalitza el campanar de Manacor amb imatges que capturen l’essència del poble i el paisatge mallorquí.

Amb "LA TORRE", Damià Timoner ens convida a un viatge íntim i aeri per un dels espais més icònics de la seva ciutat natal. El vídeo, enregistrat amb la complicitat de Carles Grimalt, qui fa equip amb Timoner

Amb "LA TORRE", Damià Timoner ens convida a un viatge íntim i aeri per un dels espais més icònics de la seva ciutat natal. El vídeo, enregistrat amb la complicitat de Carles Grimalt, qui fa equip amb Timoner, ofereix una experiència única que fusiona la majestuositat de l’església amb la força melòdica de la seva guitarra. Aquest projecte, que ja va tenir una estrena emocionant als Multicines Manacor, és ara accessible a tothom. Ja pots veure "LA TORRE" a YouTube!   https://www.youtube.com/watch?v=Tx79liDpHGU

"LA TORRE" és molt més que un videoclip, és un homenatge visual i sonor a Manacor, la seva gent i el seu patrimoni. No us perdeu l'oportunitat de viure aquesta experiència única!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Interesante