Finalment, el 28 de juny se celebrarà la tradicional penjada
Inca commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI: 20 de juny amb un taller sobre diversitat afectivosexual i de gènere, impartit per Marga Paris en el Museu del Calçat i la Indústria
LGTBI. Per tant, amb aquests actes volem posar de manifest el nostre suport al col·lectiu i promoure la defensa dels drets de totes les persones», destaca la regidora d’Igualtat, Maria del Carmen Oses.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/06/2024 - 10:01:00
20 de juny amb un taller sobre diversitat afectivosexual i de gènere, impartit per Marga Paris en el Museu del Calçat i la Indústria d’Inca. Aquesta activitat està adreçada a mares i pares d’infants i joves.

Inca commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Sota el lema «Inca de colors», l’Ajuntament d’Inca organitza un any més un complet programa d’activitats per commemorar el 28 de juny, el Dia de l’Orgull LGTBI. «Des de les administracions públiques tenim l’obligació de contribuir a donar visibilitat a la lluita LGTBI. Per tant, amb aquests actes volem posar de manifest el nostre suport al col·lectiu i promoure la defensa dels drets de totes les persones», destaca la regidora d’Igualtat, Maria del Carmen Oses.

La programació arranca el dia 20 de juny amb un taller sobre diversitat afectivosexual i de gènere, impartit per Marga Paris en el Museu del Calçat i la Indústria d’Inca. Aquesta activitat està adreçada a mares i pares d’infants i joves.

D’altra banda, el Museu acollirà del 25 al 27 de juny l’exposició «40 anys de lluita LGTBI», oferida pel Consell de Mallorca. A més, hi haurà també un cicle de conferències amb xerrades de persones

D’altra banda, el Museu acollirà del 25 al 27 de juny l’exposició «40 anys de lluita LGTBI», oferida pel Consell de Mallorca. A més, hi haurà també un cicle de conferències amb xerrades de persones del col·lectiu LGTBI i el seu entorn, de la mà de l’associació ÚNIC en col·laboració amb l’Ajuntament. Les taules rodones seran els dies 25, 26 i 27 de juny a les 19 hores.

Finalment, el 28 de juny se celebrarà la tradicional penjada de la banderola institucional a la façana de l’Ajuntament. Després, hi haurà una paradeta informativa i jocs a la plaça Espanya «Per una Inca de Colors». Així mateix, coincidint amb el Dia Mundial de l’Orgull LGTBI el consistori de la capital del Raiguer presentarà el programa complet de l’Orgullosament Inca 2024.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Jose
Que le den las charlas a los de la mezquita y dejen de dar la brasa a la gente normal, que estamos de oírlos hasta el gorro.