Consell de Mallorca
El Consell de Mallorca reconeix l'excel·lència dels campions de tir a hèlix
El president Galmés ha rebut a divuit esportistes mallorquins que han aconseguit importants assoliments en aquesta modalitat.
conselldemallorca.net 21/10/2024 - 18:59:36

El Consell de Mallorca reconeix l'excel·lència dels campions de tir a hèlix

El president Galmés ha rebut a divuit esportistes mallorquins que han aconseguit importants assoliments en aquesta modalitat.

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha rebut avui a la sala d’Audiències del Palau del Consell a divuit esportistes mallorquins que han aconseguit importants assoliments en la modalitat de tir d’hèlix. Entre els campions homenatjats per la institució insular hi ha: Jaume Rull, campió del món per equips, subcampió del món individual i campió d’Espanya; Miguel Caldentey, campió del món per equips, subcampió d’Europa i campió d’Espanya; Guillermo Amer, 3r classificat a la copa del món i campió a la copa del rei; Pep Amer, tercer classificat junior a la copa del rei; Toni Mairata, campió d’Europa; Pedro Amengual, 5è classificat al campionat del món, campió d’Espanya cadet i subcampió del gran premi d’Espanya; Damià Amengual, subcampió d’Europa; Toni Soler, subcampió d’Espanya novel i campió del màster; Agustín Asensio, 3r classificat copa del rei; Rafa Fernández, 3r classificat al campionat i a la copa del món, campió de la copa del rei; Sebastià Bibiloni, 3r classificat campionat d’Europa; José Antonio Boned, campió d’Espanya; Amable Piao, campió tirada puntuable campionat d’Espanya; Pedro Vallori, campió tirada puntuable campionat d’Espanya; Tomeu Carbonell, campió tirada puntuable campionat d’Espanya; Joaquín Tejada, campió tirada puntuable campionat d’Espanya; Manolo Contreras, campió d’Espanya per equips; Miquel Lliteras, campió d’Espanya per equips.

El president Galmés ha destacat la importància d'aquesta disciplina esportiva, destacant «el gran nombre de mallorquins que han aconseguit èxits nacionals i internacionals. Cadascun d'aquests esportistes ha demostrat una gran destresa i passió per aquest esport, impulsant-lo i donant-lo a conèixer a la nostra illa».

Durant la trobada, el president del Consell de Mallorca, que també ha estat acompanyat pel vicepresident segon i conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard, i el director insular de Caça, Sebastià Perelló, ha lliurat als esportistes un siurell com a reconeixement de l’excel·lència «volem agrair l’esforç de cada un d’ells i traslladar-los la nostra més sincera enhorabona pels èxits aconseguits i els que, de ben segur, vendran. El tir a hèlix és molt més que una disciplina esportiva, és una expressió moderna d’una tradició mil·lenària com la caça. Les habilitats que requereix –la precisió, la rapidesa de reflexos i la capacitat de prendre decisions en fraccions de segon– són les mateixes que els caçadors han perfeccionat al llarg dels segles. A través d’aquest esport, mantenim viu l’esperit de la caça, respectant la natura i els valors de perseverança i excel·lència que aquesta ens ensenya.»

 

Reciente
Visto
Comentado