Santanyí
L'Ajuntament de Santanyí inicia el procés per ampliar la casa consistorial
L’edifici es destinarà a usos administratius, ampliant les instal·lacions municipals per donar resposta a les creixents necessitats del consistori.
ajsantanyi.net 21/10/2024 - 18:49:35

L'Ajuntament de Santanyí inicia el procés per ampliar la casa consistorial

La junta de govern de l'Ajuntament de Santanyí ha aprovat l'expedient de contractació per a la redacció del projecte de reforma i canvi d’ús d’un habitatge i local comercial situats a la Plaça Major núm. 13, amb l'objectiu d'ampliar les dependències municipals. Aquest projecte inclou la redacció del projecte bàsic, d’execució, l’estudi de seguretat i salut, el projecte d’activitats i la direcció de les obres, i compta amb un pressupost màxim de 171.215,00 € (IVA inclòs).

L’edifici es destinarà a usos administratius, ampliant les instal·lacions municipals per donar resposta a les creixents necessitats del consistori. El nou espai es connectarà amb l'edifici adjacent, situat a la Plaça Major núm. 12, que ja es fa servir com a dependència municipal, garantint així una millor distribució i funcionalitat. La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha subratllat la importància d’aquesta ampliació: “Aquest projecte és fonamental per al futur de

l’Ajuntament. Ens permetrà disposar de més espai per oferir un millor servei a la ciutadania, amb unes instal·lacions més modernes i adaptades a les necessitats actuals. Estam il·lusionats de poder avançar en aquesta millora per al poble”.

El regidor d'Urbanisme i primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, ha explicat els detalls del projecte: “L’ampliació inclourà tant la reforma del núm. 13 com algunes

adaptacions a l’edifici veí, per garantir la seva interconnexió. A més, el projecte d’activitats cobrirà també l’edifici del carrer Centre núm. 7, que ja funciona com a dependència municipal. Amb aquestes obres, optimitzarem l’ús dels espais municipals, millorarem la funcionalitat de la casa consistorial, així com fer-la accessible per a tothom”.

Les obres es duran a terme en diverses fases, amb una primera inversió de 108.900 € prevista per al 2025 i una fase final amb un pressupost de 62.315 € el 2027. Aquest projecte forma part del compromís de l’Ajuntament de Santanyí per seguir millorant els serveis municipals i garantir unes instal·lacions adequades per al bon funcionament de l’administració.

 

Reciente
Visto
Comentado