Antònia Llodrà, ha apuntat la importància que Dans’illot
Dans'illot 2024 oferirà els propers 5, 6 i 7 de juliol una variada programació que inclou espectacles, tallers i formació, amb la participació de més de 200 persones
Dans'illot s'allarga a tres dies, oferint una programació més rica que mai, amb més artistes, activitats, tallers variats i jornades professionals.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/06/2024 - 09:07:00
La directora artística, Margalida Salas, ha destacat la importància de la dansa com a mitjà d'expressió cultural i ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor.

DANS’ILLOT OMPLIRÀ S’ILLOT DE DANSA ELS PROPERS 5, 6 I 7 DE JULIOL EN LA SEVA CONSOLIDACIÓ COM A FESTIVAL AMB ENTITAT PRÒPIA. Dans'illot 2024, el Festival Estiuenc de Dansa i Moviment, arriba enguany a la quinzena edició i ho fa amb una aposta clara per la dansa, amb un canvi de dates que el consoliden com a festival amb entitat pròpia, amb una programació ampliada i un enfocament internacional. Així ho han destacat aquest dimarts de matí en la roda de premsa de presentació del programa la delegada de s'Illot, Antònia Llodrà, el delegat de Cultura, Ferran Montero, i la directora artística del Dans'illot, Margalida Salas.

Dans'illot 2024 oferirà els propers 5, 6 i 7 de juliol una variada programació que inclou espectacles, tallers i formació, amb la participació de més de 200 persones. Enguany, el Festival Dans'illot s'allarga a tres dies, oferint una programació més rica que mai, amb més artistes, activitats, tallers variats i jornades professionals. El festival Dans'illot està organitzat per l'Associació Mia Cultura i l'Ajuntament de Manacor i compta amb finançament de l'Institut d'Estudis Baleàrics i el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

El delegat de Cultura, Ferran Montero, ha posat damunt la taula la versatilitat de Dans’illot, un «festival que combina professionalitat en escenaris molt propers i accessibles».

A continuació, es detallen algunes de les activitats destacades:

Divendres 5 de juliol:

10:00 h: Inauguració del festival al CEIP Talaiot.

10:30 h: Jornades professionals amb tallers de professionalització i mediació artística al CEIP Talaiot.

18:00 h: Taller "Ens movem per la pau" amb Lola Lloberas a la Platja Moreia.

20:00 h: Espectacle "Opening Lands" amb Eulàlia Bergadà a la Plaça del Mollet.

20:30 h: Espectacle "Animal Social" del Col·lectiu 14 a la Plaça del Mollet.

20:55 h: Espectacle "Todo esto era campo" amb Unaiuna a la Plaça del Mollet.

21:25 h: Espectacle "A Ciegas" amb Patricia Moro a la Ronda del Matí (devora Nàutica).

21:00 h: Instal·lació "F.U.M. (Fluid Under Movement)" de Marc Homar al Carrer del Llop.

Dissabte 6 de juliol:

17:00 h: Taller amb inscripció al Poliesportiu.

19:00 h: Preparació performance itinerant amb Justine Marouzé (inici a la Plaça del Mollet).

20:00 h: Taller de Lindy Hop amb música en directe a càrrec de Jazz Bouncing + S'Escat Swingin a la Plaça del Mollet.

20:30 h: Ball social de Lindy Hop amb música en directe a la Plaça del Mollet.

21:30 h: Espectacle "Las Muchísimas" amb Cia Mariantònia Oliver a la Plaça del Llop.

22:00 h: Espectacle "Becoming What We Might Be" amb Free Bodies a la Plaça del Llop.

21:00 h: Instal·lació "F.U.M. (Fluid Under Movement)" de Marc Homar al Carrer del Llop.

Diumenge 7 de juliol:

19:00 h: Espectacle "Water Falls" amb La Mecànica a la Plaça del Llop.

19:35 h: Instal·lació "Arbre Genealògic de la Dansa a Manacor" al Carrer del Llop.

20:00 h: Performance comunitària itinerant amb Justine Marouzé (inici al Carrer del Llop).

21:00 h: Espectacle "Solos Professionals" amb Pere Sansaloni, Júlia Soler, Àngela Bruno a la Plaça del Mollet.

21:30 h: Espectacle conjunt amb Grup Nétes, Acadèmia de Ball Jaume Salas, S'Elàstic, alumnes Antonieta i Pepo, Impuls Dansa, Totalfit, Júlia i Taty, Raquel Martínez Dance Academy, Satu Jiménez, Lola Lloberas a la Plaça del Mollet.

Participació i Agraïments. Dans'illot 2024 celebra la seva quinzena edició amb una programació pensada per a totes les edats i nivells, incloent tallers i espectacles tant per a professionals com per a amateurs. La directora artística, Margalida Salas, ha destacat la importància de la dansa com a mitjà d'expressió cultural i ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor.

La delegada de s’Illot, Antònia Llodrà, ha apuntat la importància que Dans’illot hagi fet una passa endavant com a festival amb entitat pròpia i ha assegurat que «la dansa parla tots els llenguatges». El delegat de Cultura, Ferran Montero, ha posat damunt la taula la versatilitat de Dans’illot, un «festival que combina professionalitat en escenaris molt propers i accessibles». Totes les activitats del festival són gratuïtes i obertes al públic. Per a més informació, podeu visitar el perfil d'Instagram del festival @dansillot.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Interesante