En la primera sessió, els infants han plantejat propostes
Manacor: El municipi ja compta amb els nous membres que durant aquest curs han de formar part del ple del Consell d’Infants i que se sumen als que ja en formaven part el curs passat
El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha presidit la sessió, que ha comptat amb l’assistència de nombroses famílies, i ha fet entrega d’un diploma als nous consellers i conselleres.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/10/2024 - 10:56:00
«Pertànyer al Consell d’Infants és una experiència que ja m’hagués agradat a mi quan era petit. Vosaltres sou el present i formau part d’aquesta societat», ha dit el batle

Constituït el nou Consell d’Infants per al curs 2024-25. Els nous consellers i conselleres han estat nomenats aquest dimecres capvespre en el Ple del Consell d’Infants presidit pel batle de Manacor. El municipi ja compta amb els nous membres que durant aquest curs 2024-25 han de formar part del ple del Consell d’Infants i que se sumen als que ja en formaven part el curs passat. Aquest dimecres capvespre, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Manacor ha acollit el ple de constitució d’aquest organisme de participació i representació dels infants de Manacor que cursen cinquè i sisè de Primària.

Cada infant forma part del Consell durant un període de dos cursos escolars i anualment el Consell renova la meitat dels seus components amb la sortida dels infants que han passat a Secundària i l’entrada dels nins i nines que s’incorporen a 5è de Primària. Així, la renovació de la meitat dels infants cada any, es garanteix la continuïtat del procés.

Tot seguit, ha donat la benvinguda als nous consellers i conselleres, els setze infants que enguany fan cinquè de Primària i que s’incorporen al ple. En la primera sessió

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha presidit la sessió, que ha comptat amb l’assistència de nombroses famílies, i ha fet entrega d’un diploma als nous consellers i conselleres. «Pertànyer al Consell d’Infants és una experiència que ja m’hagués agradat a mi quan era petit. Vosaltres sou el present i formau part d’aquesta societat», ha dit el batle, animant-los a contribuir a fer un municipi millor.

Tot seguit, ha donat la benvinguda als nous consellers i conselleres, els setze infants que enguany fan cinquè de Primària i que s’incorporen al ple. En la primera sessió, els infants han plantejat propostes al voltant de diferents espais públics del municipi, han abordat l’assumpte de la neteja i el civisme, entre d’altres, i el batle els ha convidat a assistir al ball de la colla dels dimonis i Sant Antoni a la Sala el proper 16 de gener, com ja ho va fer el passat 16 de gener el Consell d’Adolescents.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado