Perfecció el vertader orgull inquer», destaca el batle d’Inca, Virgilio Moreno.
L’artesana i siurellera, Francisca Truyol Fàbregas, serà l’encarregada de pronunciar el pregó del Dijous Bo 2024 i donar els sus a la setmana gran d’Inca
El seu taller està ubicat al carrer Torrent de Can Tabou i s’ha convertit en una visita obligada pels amants de l’artesania. Es dedica especialment a la venda a l’engròs i fa peces personalitzades per esdeveniments
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/10/2024 - 10:53:00
Francisca Truyol Fàbregas és natural d’Inca i s’ha dedicat professionalment tota la seva vida a la ceràmica, contribuint de manera desinteressada a preservar la cultura local i, especialment, els siurells.

Francisca Truyol Fàbregas serà la pregonera del Dijous Bo 2024. L’artesana i siurellera, Francisca Truyol Fàbregas, serà l’encarregada de pronunciar el pregó del Dijous Bo 2024 i donar els sus a la setmana gran d’Inca. Així ho ha decidit l’Ajuntament d’Inca, d’acord amb la seva trajectòria professional, els seus valors i els anys dedicats a promoure els Siurells i les tradicions locals.

«Francisca Truyol és una dona amb molta empenta que ha dedicat la seva vida a l’artesania i a la creació de peces úniques, que s’han convertit ja en un símbol de la nostra ciutat. La seva passió, dedicació i el seu compromís, tant per la seva feina com per la nostra ciutat, representen a la perfecció el vertader orgull inquer», destaca el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

El pregó del Dijous Bo 2024 a càrrec de Francisca Truyol Fàbregas se celebrarà el pròxim 8 de novembre a les 20.30 hores, en el Teatre Principal d’Inca.

Francisca Truyol Fàbregas és natural d’Inca i s’ha dedicat professionalment tota la seva vida a la ceràmica, contribuint de manera desinteressada a preservar la cultura local i, especialment, els siurells. De fet, actualment és Mestra Siurellera i Mestra Artesana Figurera. El seu taller està ubicat al carrer Torrent de Can Tabou i s’ha convertit en una visita obligada pels amants de l’artesania. Es dedica especialment a la venda a l’engròs i fa peces personalitzades per esdeveniments, empreses, particulars i institucions.

El pregó del Dijous Bo 2024 a càrrec de Francisca Truyol Fàbregas se celebrarà el pròxim 8 de novembre a les 20.30 hores, en el Teatre Principal d’Inca. Després, l’Orfeo l’Harpa d’Inca acompanyat del quintet de l’Orquestra de Cambra de Mallorca oferirà un concert.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado