D’aquesta manera, Manuel Ramón Vázquez García ha estat seleccionat
L’Ajuntament d’Inca ha celebrat l’acte de nomenament del nou cap de l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil, Manuel Ramón Vázquez, serà durant els pròxims 4 anys
D’aquesta manera, Manuel Ramón Vázquez García ha estat seleccionat com a cap de l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Inca pels membres de ple dret de l’agrupació i després ratificat pel batle.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/10/2024 - 10:56:00
D’altra banda, també hi ha alguns voluntaris en pràctiques i aspirants a voluntari. Per aquest motiu, d’acord amb els estatus ja era necessari procedir al nomenament del cap de l’agrupació inquera.

Manuel Ramón Vázquez, nou cap de l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Inca. L’Ajuntament d’Inca ha celebrat l’acte de nomenament del nou cap de l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Inca, el qual ha estat presidit pel batle d’Inca, Virgilio Moreno. Així doncs, Manuel Ramón Vázquez García serà durant els pròxims 4 anys el màxim responsable d’aquest col·lectiu que, de manera altruista, participa en el desenvolupament de tota mena d’accions vetllam per la seguretat i el benestar de la ciutat.

«Amb aquest nomenament, donam una passa ferma per consolidar la nova agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Inca. Durant els darrers mesos hem reactivat aquesta agrupació i hem fet feina per aconseguir un grup estable de voluntaris, que ens donin una mà per vetllar per la seguretat dels inquers i inqueres», explica Moreno.

Tot i això, finalment cal destacar que el grup de voluntaris no està ple i encara se cerquen més voluntaris per ser membres del col·lectiu de Protecció Civil d’Inca.

Així doncs, ara per ara formen part de l’agrupació com a voluntaris de ple dret set membres. D’altra banda, també hi ha alguns voluntaris en pràctiques i aspirants a voluntari. Per aquest motiu, d’acord amb els estatus ja era necessari procedir al nomenament del cap de l’agrupació inquera.

D’aquesta manera, Manuel Ramón Vázquez García ha estat seleccionat com a cap de l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Inca pels membres de ple dret de l’agrupació i després ratificat pel batle. Tot i això, finalment cal destacar que el grup de voluntaris no està ple i encara se cerquen més voluntaris per ser membres del col·lectiu de Protecció Civil d’Inca. Les persones interessades poden sol·licitar la seva adhesió a través d'una instància general.

El Conservatori Municipal Antoni Torrandell d'Inca celebra l'acte l'inici del curs acadèmic. El Conservatori Municipal Antoni Torrandell d’Inca ha donat el sus oficialment al curs acadèmic. Així doncs, un any més, s’ha celebrat un acte per alumnes i familiars amb la finalitat de celebrar l’inici de les classes. La jornada va estar presidida pel batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor del Conservatori, Andreu Caballero; i la Directora de Planificació i Gestió Educativa del Govern de les Illes Balears, Catalina Ginard. 

«Enguany encetam el curs escolar amb més ganes i il·lusió que mai. Tenim més alumnes que els anys anteriors i, d’altra banda, també hem ampliat la programació amb més activitats. Així mateix, mantenim aliances amb col·lectius estratègics de la ciutat, impulsant sinergies molt beneficioses pels nostres alumnes», destaca el regidor Caballero. 

Per aquest curs escolar 2024-2025 el centre compta amb 180 alumnes, això suposa un increment del 20% respecte al curs anterior i un 30% respecte al 2022-2023. A més a més, és l’únic conservatori municipal que imparteix l’especialitat d’orgue i enguany s’ha implantat una nova assignatura optativa per als alumnes d’ensenyaments professionals: Introducció a l’Òpera.

Durant l’acte d’obertura del curs, els assistents pogueren gaudir del concert d’Enrique Sánchez Vidal (flauta), professor OSIB, i Pilar González Fernández (piano), cap d'estudis del Conservatori. Durant l’actuació, interpretaren peces d'Antoni Torrandell i Manuel de Falla.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado