Santanyí
Santanyí amplia la seva oferta esportiva i d’oci amb un nou parc de cal·listènia devora el poliesportiu municipal
L'Ajuntament de Santanyí ha formalitzat avui dematí la recepció d’un nou parc de cal·listènia complet sense paviment, ubicat a la zona esportiva de Santanyí.
ajsantanyi.net 28/10/2024 - 19:53:13

Santanyí amplia la seva oferta esportiva i d’oci amb un nou parc de cal·listènia devora el poliesportiu municipal

L'Ajuntament de Santanyí ha formalitzat avui dematí la recepció d’un nou parc de cal·listènia complet sense paviment, ubicat a la zona esportiva de Santanyí, gràcies al suport del Consell de Mallorca. Aquesta instal·lació, coneguda com a "Mòdul D", inclou un conjunt de jocs i estructures de diverses complexitats, dissenyades per fomentar la pràctica d’exercicis físics a l’aire lliure.

Entre els equipaments destacats, el parc compta amb jocs de punts d’equilibri, barres paral·leles altes i baixes, una espatllera, barres de dominades i altres elements com una escaladora i una estructura per a exercicis de TRX, que promouran un espai on els usuaris podran treballar força, resistència i flexibilitat.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha destacat la importància d’aquestes instal·lacions, responent a una demanda creixent dels joves del municipi. “Molts de joves ens havien demanat un espai com aquest per poder practicar exercici físic i mantenir-se en forma a l’aire lliure. Amb aquest parc de cal·listènia, estem donant resposta a aquestes peticions, i al mateix temps, promovem un estil de vida saludable per a tothom”, ha comentat la batlessa.

A més, Maria Pons ha volgut agrair la col·laboració del Consell de Mallorca en aquest projecte: “És molt positiu veure com el Consell aposta per dotar els pobles d’equipaments esportius com aquest. Ens ajuda a fer del municipi de Santanyí un lloc millor per viure, on les persones tenen accés a instal·lacions de qualitat per practicar esport”. La ubicació del parc, propera al poliesportiu municipal i a l’IES Santanyí, fa que sigui un espai fàcilment accessible per als joves i les famílies de la zona.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a una subvenció en espècie del Consell de Mallorca, valorada en 17.080,38 € (IVA inclòs). L'Ajuntament ha assumit la titularitat de la instal·lació i s’ha encarregat de dur a terme els ajustos necessaris per garantir la seguretat i la funcionalitat del parc, així com d’adquirir el mobiliari i materials addicionals necessaris.

La Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, en col·laboració amb l’Ajuntament, supervisarà el manteniment d’aquest espai mitjançant inspeccions anuals que permetran assegurar el bon estat de tots els elements. Aquestes tasques de manteniment inclouran ajustaments i substitucions d’ancoratges, reparacions, lubricació i qualsevol altra intervenció necessària per preservar la seguretat dels usuaris.

Amb aquesta nova instal·lació, l’equip de govern de Santanyí reafirma el seu compromís amb la promoció de l’esport i la millora de les infraestructures esportives per a tota la ciutadania, continuant amb l’objectiu de convertir Cala d'Or i el municipi de Santanyí en referents per a l’oci saludable i actiu.

 

Reciente
Visto
Comentado